Naša preporuka

24.04.2014.

BitefArtCafe: Odličan provod u petak i subotu BitefArtCafe
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Odličan provod u petak i subotu

Nesha Bridges, Makao i Perpetuum Mobile

Kao i svakog vikenda, za ljubitelje „bitefmanije“ je zagarantovan sjajan provod, stoga ne propustite ni ovoga puta poznatog stand-up komičara i dva sjajna benda!

U petak, 25. aprila, veče će otvoriti dobro nam znani Nesha Bridges, koji će govoriti o svojim podstanarskim problemima koje je imao kod gazde Kineza, facijalnoj paralizi koju je dobio od osmehivanja dok je radio u McDonald's-u, i mnogim drugim životnim anegdotama, gde su akteri „likovi iz kraja“, koje Bridges sjajno imitira! Nesha kaže da se stand-up komedijom bavi praktično od kada se rodio, a autor je i moderne šansone „Kamičak i bjela roljetna“! Njegov nastup kreće u 21:30h, a dva sata kasnije scenu će preuzeti Makao, koji su postali sinonim za dobru energiju i đuskanje u nedogled! Njihova okosnica jeste house, ali ćete čuti i MTV i VH1 hitove, kao i nešto iz domaće radinosti!

U subotu, 26.aprila, ako ste nostalgični za osamdesetima ne propustite Perpetuum Mobile, kojima su muzička baza synth hitovi, ali nećete ostati uskraćeni ni za najnovije bitove! Marija i Danka, moćni vokali ovog sastava, pobrinuće se da ne stanete cele večeri!

Vidimo se!

Ostavi
komentar