Naša preporuka

04.04.2013.

BitefArtCafe od ludog četvrtka do humanitarnog utorka St. Louis u BitefArtCafeu
foto: PR Photo
BitefArtCafe od ludog četvrtka do humanitarnog utorka

Dođite da se provedemo i da pomognemo

Ako volite sveto trojstvo jazz / funk & soul onda je pravo mesto za vas večeras BitefArtCafe jer nastupa Dumbstick Fever, beograski sastav koji svira obrade hitova upravo iz ovog foldera. Očekujte standarde izvođača kao što su: Marvin Gaye, Stevie Wonder, Erikah Badu, Jill Scot i Robert Glasper.

Dumbstick fever čine vokal Ivana Vukmirović, Andrej Martinović (klavijature), Nikola Jezdić Pindo (bass) i Marko Stojanović Louis (bubnjevi). Ulaz je slobodan!

Sutra, u petak 5. aprila, veče počinje dobrim starim stand up-om. Oko 21h na binu staje Nikola Silić koji će vas nasmejati do suza. Oko 23h kad vas dijafragma već ozbiljno zaboli od smeha red je da počnu da vas bole i noge od đuske a za to će se pobrinuti naš voljeni St. Louis bend! Poznati su po tome da od klupske svirke posle par pesama naprave pravi koncert. U svom repertoaru oni su pomirili neverovatne muzičke antipode od Amy Winehouse do Ramba Amadeusa a ako ih do sada niste čuli, sutra je krajnje vreme.

U subotu 6. aprila, BitefArtCafe i sve prisutne goste podići će na noge i zapaliti Perpetuum Mobile. Dva divna vokala, Danka i Marija, provešće vas kroz listu najvećih pop i rock hitova od Depeche Mode preko U2 do Lady Gage. Dobra svirka, dobra atmosfera, sjajan provod – zagarantovani.

U utorak, 9. aprila, kad se malo povratite od vikenda, dođite obavezno u BitefArtCafe jer se organizuje žurka za prikupljanje novca za pomoć Tijani Ognjanović. Za njenu priču ste sigurno čuli jer mediji i društvene mreže bukvalno gore na ovu temu već danima i bilo je za očekivati da će se u ovu akciju uključiti i društvo iz BitefArtCafea. Žurka kreće oko 22h. Na ulazu će se nalaziti kutija za prikupljanje prihoda u koju će svako ubaciti onoliko novca koliko može da izdvoji a ideja je da nas dođe što više kako bismo što više sakupili za pomoć ovoj divnoj devojčici. Bend Blah Blah će svirati celo veče i dati sve od sebe da se dobro provedete.

Vidimo se sigurno!

Ostavi
komentar