Naša preporuka

08.02.2013.

Berlin clubbing experience u KC Grad-u 15.2. Dave Vega
foto: JTKT PR Photo
Berlin clubbing experience u KC Grad-u 15.2.

Ubedljivo najurbanija žurka u gradu

Provereno ošinuta ekipa JTKT opet priprema sumanutu žurku i to kontra od onoga što radi ceo grad - dan nakon Dana Zaljubljenih, 15. februara. Ovoga puta u Beograd dovode klabing maga Davea Vegu koji dolazi pravo iz epicentra evropskog noćnog života i dekadencije - Berlina.

Mr. Dave Vega je, kao i JTKT ekipa, počeo pre mnogo godina kao organizator ni manje ni više nego - ilegalnih žurki po Švajcarskoj po sistemu "naše noći nekad traju danima", s tim što su u njegovom slučaju noći, to jest žurke trajale dok ne dođe policija i isključi razglas koji je potresao temelje kuća u mirnim švajcarskim seocima i po nekoliko desetina kilometara udaljenih. Ah, ta divna vremena...

Elem, nakon toga Dave od prilike 2000. godine počinje da se bavi novinarstvom u oblasti muzike (hm, kao ja bogati...), i napokon, par godina kasnije staje za DJ pult odakle nije sišao do danas. Nastupao je na svim mestima koja nešto znače na svetskoj klubbing sceni od Ibice, preko Bankoka do Berlina gde trenutno i živi i gde je vrteo muziku na bezbroj bizarnih žurki u čuvenom Berghajnu, sodomi i gomori od noćnog kluba oko kog se pletu priče i legende kakve ne smemo da vam prepričavamo na ovako čestitom sajtu kao što je MjuzNews. Dave se na tome nije zaustavio, naprotiv, počeo je da, više nego uspešno, producira svoju muziku, otvorio je svoj studio i za sada je izbacio nekoliko vrhunskih EP-eva.

Njegova podrška 15. februara u KC Gradu biće b Side (Russian Amateur) i ponos i dika beogradske scene, Dušan Lilić, inače, jedan od osnivača ekipe Banda Panda.

Mislim da smo vas ubedili da uklešete 15.02. u svoju agendu i bez izgovora se pojavite to veče u KC gradu a JTKT obećava loodilo. Verujemo. Cena karte do ponoći je 350 dinara a posle ponoći 450. Mnogo manje od avio karte za Berlin, a utisak će biti identičan.

I još nešto, čitajte nas ovih dana jer pripremamo ekskluzivni intervju sa Daveom!

Vidimo se!

Ostavi
komentar
  • 9.02.2013, 07:07h Veljko - Vau, ne mogu da verujem, slušao sam ovog lika u Berlinu pre par godina, do jaja je!