Naša preporuka

10.10.2014.

Belgrade Banging vam predstavlja Banging Trio Banging Trio
foto: PR Photo
Belgrade Banging vam predstavlja Banging Trio

EDM zvezde u usponu 25.10. u Mikseru

Elektronska dance muzika (EDM) je jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca u svetu, koji se razvija i u Srbiji i celom regionu. Momci koje vam predstavljamo danas su zvezde u usponu, talentovani DJ-evi koji su nastupali uz svetski poznate izvođače poput Eric Prydz-a i Tom Shark-a.

Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su poznati u javnosti kao Banging Trio, jer trenutno rade kao rezident DJ-evi party brenda Belgrade Banging. Za svoj rad su dobili internacionalnu podršku od strane mnogih uspešnih DJ-eva kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih.

Tom Gepard živeo je i odrastao u Nemačkoj i veoma rano mu se rodila ljubav prema berlinskoj techno underground sceni, a kasnije je počeo da se bavi Big Room muzikom. Nakon manjih nastupa probija se u sam vrh noćnog života Hamburga i severne Nemačke, puštajući muziku u gotovo svim elitnim klubovima. Kao support DJ, delio je pult sa kolegama poput DBN, Disco Family, Charly Funk, Markus Gardeweg, i sličnih.

Oakich je počeo svoju karijeru kao rezident DJ party organizacije ZeroLimit iz Mađarske, sa kojom u periodu od 3 godine obilazi sve veće klubove Budimpešte. Godine 2012. imao je tu čast da zajedno sa kolegom i prijateljem Tom Gepard-om bude "support act" njegovog ličnog idola Eric Prydz-a (Pryda & Cirez D). Nakon uspešnog zajedničkog nastupa, DJ duo je ponovo bukiran u Hamburgu, ovog puta kao headline u klubu Edelfettwerk, u kojem su nastupali vodeći DJ-evi današnjice.

Erick Kasell je najmlađi član ekipe iz Beograda koji je pokazao izuzetan talenat kao DJ. Podršku velikih imena dobio je do sada u podcast i radio show-ovima od  Afrojack-a, Thomas Gold-a, Sunnery James i Ryan Marciano-a i mnogih drugih. Kada je pitanje o idolu, tu se Erick ne dvoumi: veliko ime EDM scene Axwell, član velikog tria bivše Swedish House Mafije, koji je na njega ostavio veliki uticaj.

Ovi sjajni momci već godinu dana pokazuju svoj talenat i umeće na Belgrade Banging događajima. Stekli su popularnost kod domaće publike i uveliko doprinose razvoju sprske EDM scene. 

Još jedan značajan korak u njihovoj karijeri biće i nastup 25. oktobra na Belgrade Banging rođendanu, koji će se održati u Mikser House-u i kada će zajedno sa StadiumX-om napraviti fenomenalnu atmosferu i događaj za pamćenje.  

Ostavi
komentar