Naša preporuka

20.10.2014.

Belgrade Banging sledećeg vikenda u Mikseru StadiumX
foto: PR Photo
Belgrade Banging sledećeg vikenda u Mikseru

Požurite sa kupovinom karata

Ostalo je još nedelju dana do dugo najavljivanog spektakla elektronske dance muzike.

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister, koji će se održati u subotu 25. oktobra u Mikser Houseu, biće mesto okupljanja i ujedinjavanja svih ljubitelja ovog muzičkog pravca i onih koji to žele da postanu.

StadiumX, mađarski DJ/producent duo, autori hita “Howl at the moon”, koji su ove nedelje od izdavačke kuće Nicky Romera - Protocol Recordings, dobili Platinum nagradu za istu pesmu, dolaze u Beograd da zajedno sa svim fanovima Belgrade Banging-a slave prvi rođendan ovog party brenda. Ovi sjajni momci su u saradnji sa Tayr Renee napravili pesmu koja je zvanično bila najviše puštana od strane svetskih zvezda elektronske muzike na festivalu Ultra Miami 2014.

Domaća podrška biće već dobro poznat Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Nakon godinu dana, 65 uspešnih EDM događaja i žurki, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pripremio je mnoštvo zanimljivosti za srpsku publiku.  

Karte za najpopularnije rođendansko slavlje u Beogradu (po ceni od svega 700 dinara) možete rezervisati na zvaničnom broju telefona ovog party brenda: 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti svakog dana u Mikser House-u od 16-20 časova.

Požurite i obezbedite svoje mesto, jer karata ima sve manje!

Ostavi
komentar

Povezano