Naša preporuka

23.10.2014.

Belgrade Banging ove subote pretvara Mikser House u veliki dancefloor
foto: Belgrade Banging PR Photo
Belgrade Banging ove subote pretvara Mikser House u veliki dancefloor

Ne propustite najbolju žurku u gradu

U subotu 25. oktobra se održava događaj idealan za sve ljubitelje elektonske dance muzike (EDM), koji žele da đuskaju i skaču do ranih jutarnjih časova!

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister održava se u Mikser Houseu, koji će 25. oktobra biti pretvoren u veliki dancefloor! Gosti prvog rođendana najboljeg party brenda u Srbiji će moći da uživaju u najenergičnijoj muzici, bezbrižno đuskaju cele noći i uživaju u svim zanimljivostima koje su organizatori pripremili. Na ovom događaju neće biti rezervacija, stolova i separea. Prostor će biti specijalno dizajniran da vam maksimalno istanča čula sa pratećim svetlosnim i specijalnim efektima koji će vas naterati u da skačete celu noć.

Belgrade Banging je pripremio veliki broj iznenađenja za sve goste, uključujući vrhunski light show, specijalne performanse i jedinstvenu scenografiju.

Kao glavna tema događaja čekaju nas svetski DJ-evi i producenti, David i Sullivan, koji čine StadiumX. Ovi momci od februara ove godine izdaju muziku za Protocol Recordings, izdavačku kuću Nicky Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je “Howl at the moon”, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee, a koju ćete imati priliku da čujete uživo na Belgrade Banging rođendanu.

Za dobar provod biće zadužen i Banging Trio koji čine domaći DJ-evi Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Usled velikog interesovanja za ovaj spektakl, karata je ostalo veoma malo, požurite i obezbedite sebi mesto. Još danas i sutra karte su u pretprodaji po ceni od 700 dinara.

Rezervacija karata se vrši na zvaničnom broju telefona ovog party brenda 065/BANGING odnosno 065/2264464, a karte možete preuzeti danas i sutra u Mikser House-u od 16-20 časova. 

Ostavi
komentar

Povezano