Naša preporuka

06.02.2015.

Belgrade Banging: jeste li spremni za Jewelz & Spakrs?! Jewelz & Sparks
foto: PR Photo
Belgrade Banging: jeste li spremni za Jewelz & Spakrs?!

Prvo poglavlje „The Book of 2015“ 21. februara

Već smo najavili sjajan spektakl „The Book of 2015“ u organizaciji najboljeg domaćeg party brenda, Belgrade Banging-a (klik OVDE), a prvo poglavlje ove EDM knjige pod nazivom „The New Era powered by Jägermeister“ se održava 21. februara u Mikser House-u, gde će nastupiti fantastični dvojac Jewelz & Sparks!

Jewelz & Sparks su se veoma brzo probili na nemačkoj sceni, svojim bombastičnim i istovremeno groovy trakama, dobivši veliki broj poklonika zahvaljujući svojim minimalističkim hitovima „Toxic Rush“ i „Flashbang“.

Posle odličnog starta, njihov talenat je prepoznat od strane velikana dance muzike, pa su njihove trake puštali izvođači kao što su Guetta, Tiesto, Romero, Le Grand i drugi, a svetski poznat DJ Hardwell ih je pozvao da izdaju za njegovu kuću Reveal Recordings, pod čijim okriljem su objavili „Unless We Forget“, koja se brzo popela na sam vrh Beatport liste!

Momci su do sada nastupali na mnogim svetski poznatim festivalima i klubovima (Ministry Of Sound u Londonu, Zouk Club u Singapuru), a ovo je jedinstvena prilika da i vi čujete zašto su Jewelz & Sparks za tako kratko vreme postali veoma traženi na EDM globalnoj sceni.

Karte možete nabaviti po ceni od 800 dinara, u Mikser House-u ili pozivom na broj 065/BANGING odnosno 065/ 2264464.

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano