Naša preporuka

25.03.2015.

Belgrade Banging demonstrirao budućnost We Are From The Future - Erick Kasell
foto: PR Photo
Belgrade Banging demonstrirao budućnost

Završeno drugo poglavlje spektakla The Book of 2015

Događaj budućnosti ‘’We Are From The Future’’ održana je u petak, 20. marta u Mikser House-u i time je ispisano drugo poglavlje jedinstvenog umetničkog dela "The Book Of 2015" čiji je autor Belgrade Banging. Kako svaka knjiga ima svoje preokrete, a budućnost uvek nosi neizvesnost, tako je prošlog petka sve iznenadila i u prvi plan dovela mladog di-džeja i producenta, Erick Kasell-a, o čijem talentu bruji ceo Beograd. 

Belgrade Banging je još jednom nadmašio sva očekivanja i napravio događaj svestkog ranga, a na kojem su nastupali The Beatshakers i Erick Kasell. Prepun Mikser House se tresao do ranih jutarnjih časova dok su oduševljeni mladi beograđani skakali uz zvuke elektronske dens muzike.

Na veliku žalost organizatora i publike, holandski di-džej duo Sick Individuals, koji je trebalo da nastupi na događaju, nije uspeo da dođe do Beograda zbog štrajka na aerodromu u Rimu. Međutim, Sick Individuals su obećali da će u najkraćem mogućem roku da nadoknade sprskoj publici ovaj gubitak.

Ova nesrećna okolnost ipak nije uticala na kvalitet događaja. Domaća publika se zaista provela na svetski način, prisustvovala spektakularnoj manifestaciji i uživala u muzičkom programu koji su izneli The Beatshakers i Erick Kasell.

The Beatshakersi, momci koji su pokazali i preneli mnogo pozitivne energije produžili su svoj set i pripremili publiku za ono što sledi. Erick Kasell preuzeo je inicijativu i nastupio kao headline. Niko nije očekivao da će ovaj mladi momak napraviti svetski spektakl i oduševiti beogradsku publiku svojim energičnim setom koji je trajao skoro punih 3 sata. Pozitivni komentari i pohvale koje se mogu čuti sa svih strana su samo jedan pokazatelj vrednosti i talenta koje Erick poseduje i koje je imao priliku da pokaže Beogradu ovog petka. 

Belgrade Bangingzahvaljuje publici, koja je imala razumevanja i učinila da ovo veče protekne sa puno ljubavi i prijateljstva. Zahvaljuju se i momcima koji su potvrdili da Srbija ima kvalitet kojim treba da se ponosi i koji je u rangu sa svetom. Jedno veliko bravo za The Beatshakers-e i Erick Kasella

Ostavi
komentar

Povezano