Naša preporuka

14.04.2016.

Basement Freaks u klubu Monsun u petak 15. aprila Basement Freaks
foto: PR Photo
Basement Freaks u klubu Monsun u petak 15. aprila

Fenomenalna žurka uz funk na steroidima

Jedan od najpoznatijih di-džejeva i producenata na Nu Funk sceni današnjice, Basement Freaks nasutpiće u klubu Monsun u petak 15. aprila.
 
Publiku čeka veče puno najnagruvanijih traka za đuskanje i skakanje jer šta drugo očekivati od čoveka čiju muziku opisuju kao “funk na steroidima”.
 
Iza pseudonima Basement Freaks stoji Jorgos Fotiadis, koga su svetski muzički magazini proglasili “najvrednijim čovekom u funk muzici”.
 
To nije bez razloga, ovaj multitalentovani muzičar iza sebe ima 10 izdatih vinila, dva albuma, više od 15 zvaničnih remiksa i beskonačan broj digitalnih izdanja, a takođe svira gitaru, bas i bubnjeve.
 
Nastupao je na šest kontinenata, a osim u klubovima, nezaobilazan je izvođač najvećih svetskih festivala kao što su Glustonbury, Fabric London, Shambala i mnogi drugi. 
 
Ovaj di-džej i producent izdavao je muziku za najprestižnjije funky breaks etikete kao što su Jalapeno Records na kome se našao i njegov najnoviji album “Time Machine”, Ghetto Funk, Goodgroove, Wack, Breakbeat Paradise, ESL, Air Recordings, Bombstrikes i Bombastic Jam koji je njegova etiketa. 
 
Basement Freaks je već bio gost Monsuna, a takođe je nastupao i na popularnom party brodu Povetarac, i oba puta je priredio žurke koje se i dan danas prepričavaju. Evo šta poručuje pred svoj nastup u petak:
 
“Oba puta u Beogradu imao sam sjajnu publiku. S obzirom da sam poreklom iz Soluna umem da osetim i razumem taj vajb i uzbuđenje publike sa Balkana. Kada je muzika dobra, ljudi lakše izraze sebe, a to je uvek dobar osećaj kada ste na dobroj žurci. Publika u Monsunu i ovog puta može da očekuje dobru party muziku svih muzičkih stilova.”
 
Ovom funk genijalcu, domaća podrška biće majstori dobrog provoda Me-High-Low i Worke.
 
 
Ostavi
komentar