Naša preporuka

20.08.2016.

Baš mnogo novih spotova Nikes
foto: Apple Music screenshot
Baš mnogo novih spotova

Coldplay, CL, Frank Ocean, Idina Menzel, Bastille, Travis Scott, Dawn, Pitbull, Celine Dion, Michal Buble, Tove Lo...

Pre nekoliko meseci, glavni likovi industrije zabave seli su i dogovorili se da petak bude dan kada se objavljuju novi singlovi - bez obzira na kojoj ste strani Atlantika. Navikli smo se da nam taj bude zanimljiv, ali neki petkovi jednotavno su veći od drugih. Ovaj za nama obeležen je velikim brojem novih singlova, ali izašli su i spotovi za Coldplay, CL i Idinu Menzel. Tu su i Frank Ocean,  Tove Lo, Travis ScottDawn, Bastille i Pitbull. Vredni su bili Celine Dion i Michael Buble, dali nam po lyric video. Sve to smo vam spakovali ovde, da se ne mučite :)  
 
 
Coldplay i dalje promovišu album A Head Full of Dreams, ali i turneju koja ga prati. Kako se momci zabavljaju u tom procesu možete videti u spotu koji je upravo objavljen. 

 

Nije tajna da nam se ova pesma vrti po glavi od kako je izašla. Tove Lo jedan je od najvećih hitmejkera danas, a video spot za pesmu Cool Girl samo će doprineti popularizaciji vodećeg singla sa albuma koji će biti podeljen u dva poglavlja, a čije će ime biti Lady Wood.

 

Dama koja je otpevala planetarni fenomen, pesmu Let It Go, spremila je album I See You. Prvi singl sa njega zove se Queen Of Swords

 

 

Celine Dion lične tragedije preboljeva radno. U sklopu promocije novog albuma stigao nam je lyric video za Trois heuers vingt

 

Već neko vreme imamo oko na Dawn Richard ili D∆WN kako voli da se potpisuje. Od kako je izašla iz grupe Danity Kane, ova dama eksperimentiše sa stereotipima muzike danas. Njen najbliži saradnik je Machinedrum i zajedno čine da pop ne zvuči snishodljiv. Preslušajte Wake Up obavezno, ali i pogledajte animirani video za Cali Sun

 

Najveći crooner današnjice, svačiji omiljeni božićni ukras, kanađanin Michael Buble je spravio novi album sa originalnom muzikom. Lyric video za naslovni singl prva je faza promocije, a skrećemo vam pažnju na to da je saradnik na pesmi Black Thought iz benda The Roots

 

U ovoj gomili spotova ima za svakog po nešto! Evo su tu i Pitbull uz još dva drugara iz Majamija - Flo Rida i LunchMoney Lewis.

 

Uf. Izašao je konačno singl kojim CL napada chartove u Americi. Nažalost, to nije ni blizu onoga što smo očekivali na osnovu rada u grupi 2NE1 i probnih pesama sa Diplom. Ova je inspirisana Wu-Tang Clanom, a čak ima i Method Mana za gosta u spotu. 

 

Naklonjeniji smo bendu Bastille nakon što smo ih upoznali na Exitu. Evo njihovog novog spota za Fake It.

 

Travis Scott izbacio je stop-motion video za pesmu 90210 na kojoj gostuje Kacy Hill. Režirao ga je Hype Williams, a možete ga pogledati na servisu Streamable. Evo embedovane i nedavne Apple ekskluzive, video za pesmu Piss On Your Grave u kojoj je i Kanye West.

 

Za kraj ove bogate liste... FRANK OCEAN. Mesecima se odlaže izdavanje njegove nove muzike. Svi su zatečeni da se to konačno dogodilo. Juče smo dobili visual album Endless, a onda i video za pesmu Nikes. Svakako jedinstvena pojava u popularnoj kulturi danas, Frank Ocean našao je način da se izbori sa očekivanjima javnosti. Pričaćemo još o njemu, samo da nam se malo slegnu utisci. 

 

Ostavi
komentar

Povezano