Naša preporuka

21.08.2014.

Barutana: Ovog vikenda sjajan program Marko Nastić
foto: PR Photo
Barutana: Ovog vikenda sjajan program

Nouvelle Vague, Marko Nastić & gosti

Ovog petka, 22. avgusta, u Barutani nastupa najpoznatiji cover band na svetu – Nouvelle Vague, koji imaju preko 700 hiljada prodatih albuma, kao i posećene nastupe širom sveta! Bez obzira na ove uspehe, harizma sastava, svetski hitovi u jedinstvenim aranžmanima, kao i sjajna energija koju prenose publici su dovoljni razlozi da ne propustite njihov nastup u Barutani! Phoebe i Zula će vam na predstojećem nastupu pevati „Love Will Tears Us Apart“, „Master And Servant“, „In A Manner Of Speaking“, „Dancing With Myself“, „Road To Nowhere“ i druge klasike new wave, punk i rock žanra, a posle koncerta vas čeka nastup francuskog electro muzičara i producenta Kida Locoa, koji već dvadeset godina pravi sjajnu muziku, kako sopstvenu, tako i za druge izvođače!

Cena ulaznica, koje su ograničenog broja, je 1800 dinara, i njih možete nabaviti na prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a, kao i putem njihovih sajtova.

U subotu, 23. avgusta, provod će biti organizovan na dve bine – jedna je „Oldies & Goldies“, zasnovana na retro techno konceptu, gde ćemo se vraćati malo u prošlost, tačnije na početak novog milenijuma, na kojoj će nastupiti Marko Nastić, sa dva specijalna gosta, DJ Misjahom iz Holanidije i DJ Vaztaxom iz Slovenije.

Vlada Intellect i Aki Species pripremaju vam specijalan „back 2 back“ set, koji će se odvijati na drugom stage-u, čija lokacija će biti posebno iznenađenje!

Cena ulaznica za DJ veče u Barutani iznosi 600 dinara, a njih takođe možete nabaviti putem prodajne mreže Eventim i Gigstix.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano