Naša preporuka

17.07.2015.

Banging Trance u subotu Belgrade Banging
foto: PR photo
Banging Trance u subotu

Tri trance DJ-a u Banging Summer Areni

Belgrade Banging se premijerno upuštaju u trance vode 18. jula. Ove subote vas na prvoj Banging Trance žurci u Banging Summer Areni (Mostarska 5) očekuju Erik Iker, Cyber i Odison sa kojima smo imali prilike da razgovaramo pred njihov nastup. Koje su neke od njihovih omiljenih traka, kao i kom obliku trance muzike su najviše priklonjeni možete da saznate u našem ekskluzivnom intervju. Ova trance trojka u subotu u Savamali kanališe energiju čuvenog A State Of Trance festivala. Belgrade Banging svakog vikenda priređuje više nego priuštivu zabavu za oko 2000 ljudi. Fotografije govore više od reči. 

 

INTERVJU

MjuzNews: I sam sam dojen trensom kao klinac pa me zanima kom ste podžanru najviše priklonjeni? :)

Erik: Najviše Uplifting trance, mada volim i psy trance, tech trance, progressive trance i sve što ima veze sa transom. :)

Cyber: Teško mi je da odvajam sad, ali recimo da mi najviše prija proglift i uplifting, malo stariji ljubitelji trance zvuka znaju to i kao anthem odnosno melodic trance.

Odison: Trance slušam od malih nogu, ali tako i Progressive, za mene je najbolji spoj Progressive Trance. Mislim da sam našao zajednički jezik sa tim podžanrom kada je u pitanju produkcija. :)

MjuzNews: Da li ste bili na nekom od poznatih svetskih trens festivala? Iskustva?

Erik: Nažalost ne, nisam još imao priliku.

Cyber: Nažalost nisam bio u situaciji da prisustvujem inostranim trance festivalima, velika je šteta što se ASOT koji je bio najavljen za Beograd nije organizovao na kraju. Ali organizacijom Wonderland festivala, imao sam priliku da slušam, a i upoznam neke od velikih trance imena koja su posetila našu zemlju, iskustvo je nezaboravno.

Odison: Nažalost nisam još.

MjuzNews: Navedite traku kojom volite da otpočnete set.

Erik: Moja traka sam mog novog albuma: 

 

Cyber: Pa, u suštini uglavnom nije ista traka, gledam da uvek nesto promenim. Poslednji set sam otvorio sa trakom Andrew Rayel - Globalization (Odonbat remix) na Serbia Wonderland festivalu ovog leta.

 

Odison: Izabrao bih svoju traku Liverpool. Ponosan sam na nju, bila je podržana od strane Paul Van Dyk-a na Ministry of sound u Londonu, publici se jako svidela. Nažalost nisam bio tamo, ali sam gledao preko YouTube-a, osećao sam se ispunjenim. :)

MjuzNews: Navedite traku kojom volite da spašavate podijum za igru.

Erik: Hahaha hmm do sad nisam imao takvo iskustvo, ali možda neka poznata numera ajde recimo ova:

 

Cyber: Neka melodična, euforična stvar, recimo Jorn van Deynhoven - New Horizons (Original mix).

 

Odison:Izabrao bih nešto melodično i naravno moju omiljenu traku.

Audien - Wayfarer

 

MjuzNews: Navedite jednog keca iz rukava. 

Erik:  Moja NOVA TRAKA koja uskoro izlazi (prilično pravi štetu :) ) 

Cyber: Uh, nije lako odlučiti se, ima ih više, svaki stari trance hit je kec iz rukava, evo neka bude Tiesto & Kirsty Hawkshaw - Just be (Antillas club mix).

 

Odison: Classic neki, može ovo:

 

MjuzNews: Navedite traku kojom volite da zatvorite set. 

Erik: Moze jedan klasik za kraj. :)

 

Cyber: Kao što rekoh, uglavnom volim da svaki set zvuči bar malo drugačije od prethodnog, ali za kraj uvek ostavim neku brzu stvar, možda nešto ovako:

Talla 2xlc - In Silence (Official Trancefusion The Legends Anthem) (Original Mix)

 

Odison: Sa mojim idolima, Above & Beyond, najslađa za kraj.

 

Više informacija na www.belgradebanging.rs

 

Ostavi
komentar

Povezano