Naša preporuka

03.06.2015.

Banging Summer Arena – nova party destinacija za novo leto Atmosfera sa Belgrade Banging žurke
foto: PR photo
Banging Summer Arena – nova party destinacija za novo leto

2000 ljubitelja elektronske muzike na otvorenom

Savamala će ovog leta definitivno učvrstiti svoju poziciju epicentra noćnih dešavanja jer je na pomolu novi serijal žurki na novoj lokaciji. Svake nedelje će se 2000 ljudi okupljati na otvorenom da bi uz zvuke različitih žanrova u okviru elektronske muzike plesali zajedno.

Banging Summer Arena je nova klabing destinacija iza koje stoji tim Belgrade Banging. Adresa Arene koju će taksisti brzo savladati je Mostarska 5. Ono što vas tamo čeka je prostor pod otvorenim nebom spreman za 2000 posetilaca, ljubitelja elektronske muzike. Žanrovi koje ćete moći da čujete idu od techno-a, deep house-a, EDM-a do dubstep-a i Hip-Hop-a. Pored brojnih domaćih DJ-eva, organizatori najavljuju i plesne performanse, sve u formatu nedeljnih mini festivala.

Otvaranje Banging Summer Arene je zakazano za 12. jun sa početkom u 23h. Ulaznice za sve događaje ćete moći da nabavite za samo 200 rsd pre i 300 rsd posle 01h. Organizatori najavljuju i povoljne cene pića koje se kreću u rasponu 200 - 450 rsd.

Pogledajte kako je Belgrade Banging ekipa stekla reputaciju jednih od najposećenijih žurki u ovom videu koji je omaž filmu “Tron”:

 

Poklanjamo vam 5 X 2 karte za ovaj događaj!
Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com.
Mail naslovite sa Banging Summer Arena, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

 

Ime dobitnika će biti objavljena u ovom istom tekstu, a dobitnici će mailom biti obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging: putem Viber-a slanjem poruke na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs.

Belgrade Banging FACEBOOK

Belgrade Banging TWITTER

 

Ostavi
komentar