Naša preporuka

02.05.2014.

Auguste objavile novu pesmu Auguste
foto: PR Photo (FB)
Auguste objavile novu pesmu

Devojke predstavile svoj prvi radijski singl!

Ivana Lulić i Gordana Marković, poznatije pod imenom Auguste, objavile su svoj prvi radijski singl nazvan „Ona“, pod okriljem Dallas Records-a!

Devojke su svojom muzikom oduševile Tomislava Šuška, poznatog hrvatskog producenta, koji je uradio aranžman za ovu pesmu, dok su za mastering bili zaduženi Pavle Miholjević i Jura Ferina, sa kojima će Auguste sarađivati i u budućnosti.

Auguste su nastale pre dve godine, i do sada su svojom muzikom, koju su okarakterisale kao „ogoljeni POP“, dokazale da su više nego podobne da postanu simbol akustične scene našeg regiona! Njihova pesma „Nije dovoljno“ se našla na kompilaciji „Bistro na rubu šume“, na kojoj su okupljena najveća imena aktuelne akustične scene bivše SFRJ, a akustična verziju numere „Ona“ prati izdanje knjige „Raspelo“ Anđela Jurkasa kao soundtrack.

Kada se govori o živim nastupima, Auguste su se dobro pokazale prošle godine na festivalu „Terraneo“, ali i ove godine u „HR Demo klubu“, HRT-ovom projektu namenjenom afirmaciji mladih muzičara, u čijem finalu će Auguste nastupiti 14. maja!

Uživajte u novoj pesmi!

Ostavi
komentar

Povezano