Naša preporuka

08.01.2018.

Artefakt Live u klubu Drugstore u režiji kolektiva TRIII
Artefakt Live u klubu Drugstore u režiji kolektiva TRIII

Beogradski kolektiv TRIII spremio je još jednu

Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević pojedinačno su veliki komadi istorije domaćeg klabinga, a sada kao kolektiv TRIII, dodatno zavređuju hvalu. Spremili su nam još jedan veoma kvalitetan tehno buking!
 
3. februara, u klub Drugstore, dovode dvojac Artefakt.
 
Nick Lapien i Robin Koek su holanđani koji prebivaju u Berlinu, osim kada su na skoro svim značajnim festivalima, klubovima i hangarima širom planete. 
 
Robin je i zvučni dizajner i multimedijalno angažovan u raznim sferama umetnosti. Lapien samostalno objavljuje izdanja i ima zavidnu karijeru kroz konceptualni projekat Metropolis
 
Prvo zajedničko izdanje su ubeležili za b, a ubrzo nakon toga su objavili niz maxi singlova za Konstrukt, Delsin i Prologue. Prošle godine objavili su album Kinship. On predstavlja spoj njihovog iskustva stečenog kroz žive nastupe u kombinaciji sa iskustvom stečenim kroz dj karijere. Prema njihovim rečima, album je baziran u okvir u kome istražuju zvučne kontraste i prelaze između prirode i urbanog okruženja kroz analogiju njihove dosadašnje studijske prakse: kao pejzaž prirode sa pobacanim oskudnim urbanim/betonskim veštačkim predmetima, naravno u zvučnom elektronskom tehno aranžmanu. 
 
 
Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, kao i talentovani Rope i deo Music Reactions tima, RAR i Betomeng.
 
Žurka će trajati do šest ujutru, a ponovo je planiran zvanični after u nedavno proširenom KPTMu.
Ostavi
komentar

Povezano