Naša preporuka

22.05.2015.

Ariel Pink konačno u Beogradu Flyer
foto: http://stefanunkovic.com/
Ariel Pink konačno u Beogradu

Zauzimamo prvi red u Drug§tore-u 7. juna

Ukoliko ste ljubitelj Geneve Jacuzzi, Marie Minerve ili Johna Mausa, onda sigurno znate ko je Ariel Pink. Zajedničko za navedene muzičare je da prave lo-fi pop na zapadnoj obali Amerike. Ok, John Maus je iz Minesote, mnogo benzinskih pumpi dalje od Los Anđelesa.

Ariel Pink je jedan od najpoznatijih zagovornika ovog pravca sa velikim brojem poštovalaca u Srbiji. Njegova muzika je na početku zvučala kao dramoserska ispovest iz spavaće sobe zabeležena polovnim kasetofonom sa Kalenića. Na našu radost. Sada ne možemo da kažemo da je Arielov FI toliko LO. Pored toga, Ariel Pink ne prestaje da se poigrava sa medijima dajući sumanute izjave i glupe odgovore na glupa pitanja. Sve to ukupno pravi veliku famu oko njegove pojave i rada. Kada 2010. godine bira ilustraciju Saimana Chowa za singl Round and Round”, Ariel Pink dobija ovacije od strane usamljenih internet ovisnika širom sveta.  

Od 2002. godine do sada, Ariel izdaje “The Doldrums”, “Worn Copy”, “The House Arrest”, “Before Today”, “Sacred Famous”, “Mature Themes” “Pom Pom” i nastupa kao hedlajner na svim većim indie festivalima. Ariela trenutno prati šestočlani bend na evropskoj turneji, a sudeći po snimcima sa YouTube-a, koliko god njegova produkcija zvučala (namerno) razmazano, lajv nastupi su definitivno do detalja osmišljeni i uvežbani.

Klub Drug§tore ugostiće hipstersku ikonu 7. juna. Koncert će početi u 21h, a karte možete da kupite u Bivšem Baru na adresi Kosovska 32, svakog dana od 20h do 01h.

Prvi ograničeni set early bird karata po ceni od 1200 rsd.

Regularna cena karata je 1500 rsd.

Na dan koncerta na ulazu u klub karte će koštati 1800 rsd.

 

Redakciju MjuzNews-a ćete naći u prvom redu na ovom koncertu.

Pridružite se Facebook event-u.

Ostavi
komentar

Povezano