Naša preporuka

26.02.2019.

Apgrade dovodi Troxlera u Drugstore
Apgrade dovodi Troxlera u Drugstore

Plus, te večeri Gordan i Vlada b2b

Drugi Apgrade događaj za ovu godinu najavljen je za 20. april, kada će u klubu Drugstore nastupiti legendarni Seth Troxler sa svojim tročasovnim setom! 
 
Pored njega, publika će imati retku priliku da uživa i u b2b setu dvojice pionira beogradske klupske scene i Apgrade mastermajndova - Gordana Paunovića i Vlade Janjića, dok će dodatnu domaću podršku pružiti dvojac Akioki
 
Kapacitet čuvene beogradske “tehno katedrale” je limitiran, a karte su dostupne na svim blagajnama, kao i onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs po prvoj ceni od 990 RSD.
 
Seth Troxler nakon detinjstva u Detroitu, kao tinejdžer dolazi u Berlin. Zanat didžeja je pokupio od očuha, a svetsku slavu stekao prepoznatljivim eklektičnim selekcijama čikaškog hausa, minimal tehna i opskurnih indie numera. Svoje enciklopedijsko poznavanje muzike pasionirano deli sa posetiocima poznatih klubova (Circo Loco, Fabric, Panorama bar, Output, De School) i festivala kao što su Burning Man, Time Warp, Awakenings, Movement, Sonus ili Sunwaves. U Srbiji smo ga prvi put slušali 2011. godine kao člana trojca Rebel Rave (Seth, Jamie Jones i Damien Lazarus) a potom i na festivalskim binama EXITa i Lovefesta. 
 
Posle nedavno objavljenog albuma This is Then koji retrospektivno obeležava Sethovih jubilarnih 10 godina života u Evropi, usledio je ciklus klupskih gigova u okviru kojeg Apgrade ima privilegiju da ovog nesvakidašnjeg selektora dočeka u karakterističnom klupskom prostoru Dragstora.
 
 
Ostavi
komentar