Naša preporuka

20.01.2015.

Alexander Kowalski 31. januara u Beogradu Alexander Kowalski
foto: PR Photo
Alexander Kowalski 31. januara u Beogradu

Čuveni nemački DJ u Andergroundu

Jedan od najboljih nemačkih DJ-eva, Alexander Kowalski, često nazivan i sinonimom za berlinski tehno, po prvi put u Srbiji će se 31. januara predstaviti pod novim pseudoninom D_func. Ono što će posebno obradovati klabere je da će se specijalno za ovu priliku aktivirati kultni beogradski klub Andergraund.

Alexander Kowalski, odnosno D_func, dolazi na promo žurku povodom osnivanja prvog prestižnog srpskog vinil tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji će okupiti velikane tehno zvuka kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Gary Beck... Novi pseudonim Kovalskog donosi i moderniji tehno zvuk, koji će više vući ka detroitskoj školi.

Naravno, i sam Kowalski je redovan za pultom Berghaina, a sa svojim Damage music večerima već godinama drži rezidenturu u slavnom Trezoru. Za srpsku tehno scenu je važna informacija da se očekuje da nedugo posle partija izađe i prvo izdanje Kovalskog za LLL.

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Fitzpatrick i Gary Beck, dok worm-up radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara - dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.

Ostavi
komentar

Povezano