Naša preporuka

25.12.2015.

8 DJ-eva na Belgrade Banging žurci 1. januara u Klubu Monsun Belgrade Banging
foto: PR Photo
8 DJ-eva na Belgrade Banging žurci 1. januara u Klubu Monsun

Repriza - samo za najizdržljivije

U saradnji sa BASS.CODON, Belgrade Banging je pripremio odličan program za reprizu Nove Godine pod nazivom “Banging 2016 NYE recap”. Kako organizatori kažu, ovo je žurka rezervisana za najizdržljivije klabere, spremne da nakon novogodišnje noći još jednu noć provedu na nogama.

“Ako ste tokom ove godine bili makar na jednom Banging događaju, imali ste priliku da osetite svu pozitivnu energiju, ljubav, prijateljstvo, kreativnost, adrenalin i inovativnost koju smo delili nesebično sa vama u 2015. godini, a sada je došlo vreme da taj osećaj ponovo probudimo!”  Najavili su iz Belgrade Banging-a.

Party se ovoga puta održava u Klubu Monsun a muziku će puštati čak 8 izvođača.

Ulaz je 500rsd a mi vam toplo savetujemo da zbog velikog interesovanja unapred rezervište vašu kartu (koja će vas čekati na ulazu) slanjem imena,prezimena, broja ljudi i broja telefona u inbox Belgrade Banging Facebook stranice - klik OVDE.

Sve počinje u 22h.

Belgrade Banging i ovoga puta misli na Manju odricanjem kompletnog prihoda od garderobe. Sav prihod će biti prosleđen za nastavak lečenja Nemanje Ivanovića, poznatijeg kao DJ Manya.

Ostavi
komentar

Povezano