Naša preporuka

14.06.2016.

5 najboljih pesama za ovo leto
foto: MjuzNews
5 najboljih pesama za ovo leto

Samo opušteno

Svi od leta imamo neka očekivanja. Uglavnom velika. Milion planova, par koncerata, dva manja putovanja, možda na more i uvek zaboravljena krema za sunčanje. Ono što leto u stvari predstavlja je period za opuštanje. Izdvojili smo vam dobrih pet pesama uz koje to svakako možete da postignete.

Drake – One Dance

Simpatični ritmovi ove pesme definitivno pomeraju kukove, opuštaju telo i vrat vam se klacka pomalo. Nebitno da li vam je Drake drag ili ne, ova pesma svakako relaksira. U pola dana, u pola noći, u onom „mozak na ispašu“ fazonu.

Ariana Grande – Into You 

Ova energična pop pesma svakako zaslužuje da bude letnji hit. Fanovi su je vremena je čak proglasili ultimativnom letnjom pesmom. Sa njenim tekstom svako može da se poveže, pogotovo kad su tajne letnje ljubavi u pitanju. Što se same muzike tiče, već prvi taktovi u nama izazivaju Jesus take the wheel reakciju.

The ACES – Stuck

Još jedna opuštajuća traka, kada se malo umorite od celodnevnog sunčanja i ne znate kuda bi dalje. Ova pesma će vam biti zaglavljena u glavi. Najbolje je konzumirati je u onom periodu dana kada pada mrak ali još nije sunce u celosti zašlo.

Swimming Tapes – Set The Fire

Leti uvek budemo malo nostalgični. Pogotovo kad padne mrak i ostanemo sami. Topao vazduh nam i dalje greje kožu ali nam fali nečiji dodir i poljubac. Ovo svakako možete da slučate dok gledate u nebo ili se spremate za novi izlazak kraj vode.

DNCE – Toothbrush

Već smo navikli na zarazne ritmove od sastava DNCE. Ono što se izdvaja kod ove pesme je slikoviti tekstualni prikaz jutarnjeg buđenja dvoje ljubavnika. Ukoliko ste već smuvali nekoga u noćnom izlasku, ne morate mu reći da žuri ujutru, može i da ostavi četkicu kod vas

Ostavi
komentar

Povezano