Naša preporuka

07.10.2019.

2000late maskenbal na novoj lokaciji
2000late maskenbal na novoj lokaciji

Spremite se za veliku žurku povodom Noći veštica

Desetine hiljada ljudi već je bilo na Lejtu, jedinoj ovakvoj redovnoj masovnoj žurci u regionu! Sprema se produkcijski najnaprednija do sada, gde ćemo se okupiti svi mi koji smo se ikada zabavljali uz ono što nam je bilo servirano početkom dvehiljaditih na kanalima kao što je MTV ili pod domaćom etiketom City Records. 
 
Za ove žurke na koje sada više puta godišnje dolazi po nekoliko hiljada ljudi, svi kažu da ih morate lično videti da biste dožoveli njihov značaj. U teoriji to sve zvuči blesavo, ali na licu mesta jednostavno radi! U jednom trenutku se simultano skače uz Sandstorm, da bi već u sledećem trenutku svi držali ruke i horski pevali "I nebo zna, baš kao ja, da je ime tvoje moja Molitva".
 
Puno se priča poslednjih godina o tome da je muzika u post-žanr eri. Možda je upravo to razlog za uspeh Lejta. Tamo se ne mari za društveni status, nema kulturfašizma i podela na one koji su više ili manje kul zbog muzike koju slušaju. Mnogi su tu sa ironičnim otklonom, dok najveći broj jednostavno uživa. "Guilt" je opcionalan.
 
2000late je krajem septembra ušao u svoju petu sezonu velikom žurkom u prostoru Luke Beograd gde su prošle godine i zabeležili rekordnu posetu od skoro osam hiljada ljudi. Tradicionalno, za Noć veštica planira se veliki maskenbal, prvi put na novoj lokaciji. Novobeogradski Belexpo centar biće dom medicinskim sestrama, zombijima, fudbalerima, piratima... Očekuje se po koji Džoker, Lara Kroft i Alisa iz zemlje čuda, kao i ekipe koje će se obući kao Moćni rendžeri, Prijatelji ili polaznici škole Carmen Aranz.
 
Ceo BelExpo centar biće pretvoren u WONDERLAND AFTER DARK! Maske su ovog puta obavezne! Tema je WE ARE ALL MAD HERE! Ukoliko ne spremite kostim na vreme, čekaju vas maskice na ulazu, a tu će biti i ekipa brenda NYX Professional Makeup da vas brzo transformiše kako biste se što luđe proveli! Zavirićemo 1. novembra malo sa druge strane ogledala i setiti se radosti maskenbala iz vrtića, ali i osnovnih škola uz pesme koje smo tada voleli!
 
Podsećamo vas da se bez obzira na kapacitet, ulaznice za Lejt uvek unapred rasprodaju, pa ne oklavajte i nabavite svoje preko onlajn servisa Cooltix Serbia, kao i preko distributera GIGS TIX i Tickets.rs! Za sve aktuelne informacije, pratite zvanični Facebook event.
 
Ostavi
komentar

Povezano