Koncerti

28.01.2013.

POKLANJAMO CD: Zebra Dots Zebra Dots
foto: Universal Music PR Photo
POKLANJAMO CD: Zebra Dots

Promocija albuma Walking on a chance u "KC Grad"

Zebra Dots su prošle nedelje u Beogradu snimili spot za svoj singl "Walking on a Chance" koji je svojevremeno najavio istoimeni album, a ove srede, 30. januara, u KC Grad-u održavaju i mini koncert - promociju svog prvenca.

Interesantno je da su poslednji kadrovi spota za "Walking on a Chance" snimani upravo u prostoru KC Grada, a spot će premijerno biti prikazan publici upravo u sredu 30.1. u okviru promocije albuma. Ulaz je slobodan a prisutne očekuje i besplatna rakija dobrodošlice!

Zebra Dots su, da još jednom to napomenemo, prvi bend iz regiona sa kojim je izdavački gigant Universal Music potpisao ugovor i time započeo rad na lokalnom katalogu. Ovo u stvari znači da će u narednom periodu i drugi domaći i bendovi iz regiona imati priliku da možda ostvare saradnju sa Univerzalom jer se njihov rad na ovu temu ovde ne završava već naprotiv, tek kreće.

***********POKLON CD************

Zahvaljujući ljubaznim ljudima iz Univerzala u prilici smo da vam ovom prilikom poklonimo 10 potpisanih Walking on a Chance albuma. Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mail sa svojim imenom i prezimenom, adresom boravka i brojem telefona na koji vas možemo kontaktirati na pokloni@mjuznews.com.

Prvih deset čitalaca koji nam pošalju mail će osvojiti poklon! Požurite, imamo svega 10 CD-ova!

Vidimo se u sredu, naravno.

DOBITNICI:

1. Lazar Petrović

2. Marina Ignjatović

3. Ana Kaluđerović

4. Ivan Civrić

5. Nikola Maljoković

6. Dušan Anđelov

7. Milica Stankov

8. Ana Marija Mitrović

9. Katarina Simić

10. Milan Petrov

CD-ove sa potpisima svih članova sastava Zebra Dots dobićete u narednih nedelju do deset dana poštom na adresu koju ste naveli u mailu. Troškove poštarine, naravno, snosi MjuzNews :-) Čestitamo!

 

Ostavi
komentar
  • 29.01.2013, 04:28h MjuzNews - Dobitnici ce biti objavljeni sutra u ovom istom tekstu. Objavicemo samo njihova imena, a na mail cemo im poslati sve detalje oko preuzimanja nagrada

  • 29.01.2013, 04:26h Maja - Hocu ja disk!

  • 29.01.2013, 04:24h Zoran - Super fora sa CD-om - nadam se da cu i ja osvojiti jedan. Kada objavljujete i gde dobitnike?

Povezano