Koncerti

09.10.2013.

Zatvaranje bašte KST-a u petak, 11. oktobra KST, sa otvaranja bašte 2013.
foto: Predrag Todorović
Zatvaranje bašte KST-a u petak, 11. oktobra

Nastupaju: KKN, Bjesovi, 357 i DOK7

Još jedno leto je gotovo i sa njim je još jedna sezona koncerata i žurki na otvorenom privedena kraju. Naravno, svaki iskusan KST-ovac zna da se vrata letnje bašte ne zatvaraju tek tako, bez velikog, sada već tradicionalnog, koncerta!

Ove godine, koncert povodom zatvaranja letnje bašte, zakazan je za petak, 11. oktobar a nastupaju bendovi: Kanda, Kodža i Nebojša, Bjesovi, 357 i DOK 7!

Na pitanje šta publika može očekivati od njihovog nastupa na zatvaranju KST bašte, momci iz KKN-a su odgovorili: Pošto ćemo u dogledno vreme objaviti novo izdanje i samim tim promeniti u izvesnoj meri listu pesama koje sviramo, verovatno je narednih nekoliko koncerata prilika da izvedemo pesme sa kojima smo putovali poslednjih nekoliko godina, uz poneki svež komad.”

Bjesovi obećavaju “moćan rokenrol” a budući da i oni spremaju novo izdanje na pitanje o tome šta možemo očekivati od njih u narednim mesecima odgovorili su: “Novi album Bjesova će se sastojati od 12 obrada rok pesama sa ovih prostora, sa bonusom od još dve pesme u formatu video spota. Novi Bjesovi će, bez obzira što su u pitanju obrade, a možda baš zbog toga, na svom novom albumu svedočiti novu priču, priču koja je, čini mi se, u ovom trenutku potrebna i nama i ostalima...”

Jasno je da sa ovakvom listom bendova vrhunski provod nikako ne može izostati i zato vam toplo preporučujemo da petak rezervišete za KST.

Požurite sa kupovinom karata jer je interesovanje veliko, a ako još niste, svoje ulaznice možete kupiti u Klubu KST-a svakog radnog dana od 09-18h na šanku KSTa, ili u noćnom terminu 23-02h od srede do subote.

 

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano