Koncerti

06.10.2017.

Zardonic se razboleo, večerašnji nastup se pomera za decembar
foto: Youtube screenshot
Zardonic se razboleo, večerašnji nastup se pomera za decembar

Podrška MKDSL setom koji je birala publika

Ovog petka, trebalo je da Zardonic nastupi u klubu Drugstore. Zbog njegove bolesti, pomereni su nastupi u Beogradu i Zagrebu.
 
U nastavku ostavljamo najavu ovog događaja, ali vam pre toga prenosimo i poruku organizatora.
 
KUPLJENE ULAZNICE OD PONEDELJKA, 9.10. MOŽETE VRATITI NA PRODAJNIM MESTIMA NA KOJIMA SU KUPLJENE!
 
 
 

Dolazi venecualnski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic! Podrška će mu biti MKDSL, setom koji su dirigovali fanovi! 
 
Naime, MKDSL je napravio online anketu i tražio da zainteresovani odaberu metal pesme koje će on onda uživo remiksovati na samom nastupu! 
 
Ukoliko znate za ovog našeg DJ-a i producenta, do sada ste možda navikli da samog sebe izaziva i iznenađuje, pa tako i svoju publiku. 
 
Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i nekadašnji DJ, a u svetu muzike je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je deceniju i po kroz bavljenje didžeingom, a nakon toga, poslednje više od 3 godine isključivo izvođenjem muzike uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentuje pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor muzike kaže da je to „inteligentna muzika za ples", odnosno IDM. Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i dj seta, a eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj. Kao DJ bio je rezident najpoznatijih beogradskih klubova, radio je muziku za više filmova, izložba, revija i pozorišnih predstava a autor je i brojnih muzičkih radionica za decu i odrasle, kao i dečijih pesama. Danas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio muzičku kuću Chorbika records i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje Ti i ja.
 
Raduje se nastupu pre Zardonica zbog svega onoga što ovaj venecuelanski DJ radi i predstavlja i kaže: “Zardonic mi je car što ima ortak svoj lik kao igriv karakter u video igrici, koliko ljudi može time da se pohvali?
 
 
Zvezda večeri ipak je Federico Agreda Alvarez aka Zardonic. On je ikona, inovator, izvanredan performer... multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent... Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala.   Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim - maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu!  On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu Hypetrap i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoard-u. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.
 
Ulaznice su u prodaji po cenama od 1000 i 2000 (VIP) dinara. 
Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima,  Ticketshopa i DDTickets, kao i online preko sajtova www.eventim.rs, www.ticketshop.rs  i www.ddtickets.rs 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano