Koncerti

21.01.2015.

Zabranjeno pušenje u Novom Sadu 21. februara Zabranjeno pušenje
foto: Aleksandar Zec
Zabranjeno pušenje u Novom Sadu 21. februara

Dugoočekivani nastup u klubu Quarter

Strpljenje se isplatilo, i Novosađani mogu da odahnu – posle pauze od dve godine, kultni sastav Zabranjeno pušenje će održati koncert u novosadskom klubu Quarter 21. februara!

Prošle godine Zabranjeno pušenje je obeležilo 30 godina karijere nastupima u čak 9 evropskih zemalja, a sada se slavlje nastavlja i u Novom Sadu, gde će fanovi imati prilike da čuju hitove i sa debi albuma „Das Ist Walter“, ali i novije stvari, poput numera sa desetog po redu izdanja „Radovi na cesti“.

Ekipa se raduje predstojećem nastupu, jer im je prethodni, takođe u Quarter-u, ostao u divnom sećanju, a Sejo Sekson je ovim povodom izjavio: Svaka čast ljudima koji su dva i pol sata koncerta Zabranjenog pušenja uspjeli da nauče napamet – skidam kapu! Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem”...

Specijalni gosti na predstojećem koncertu biće bend Zbogom Brus Li, a vi se potrudite da na vreme nabavite svoju kartu, jer su prošlog puta iste bile rasprodate 3 dana pred koncert – prodaja počinje 8. februara i ulaznice ćete moći da kupite po ceni od 800 dinara, dok će u periodu od 9. do 20. cena iznositi 1000 dinara, a na dan samog koncerta biće 1200 dinara.

Ulaznice možete nabaviti putem prodajne mreže Gigs Tix

Ostavi
komentar

Povezano