Koncerti

14.05.2015.

Zabranjeno Pušenje u Bašti Sava centra Zabranjeno pušenje
foto: Official Facebook Page
Zabranjeno Pušenje u Bašti Sava centra

Sastav nastupa 29. maja

Tačno šest meseci od rasprodatog koncerta koji su tradicionalno održali u Beogradu na Dan Republike, 29. novembra prošle godine, Zabranjeno Pušenje se vraća u prestonicu – u petak, 29. maja, u Baštu Savacentra.

Sejo Sexon i ekipa nikada do sada nisu održali solistički koncert u Beogradu na otvorenom, te pripremaju do sada neviđenu letnju žurku koju su u svom stilu nazvali ,,Pušenje pod vedrim nebom".

Grupa Zabranjeno Pušenje upravo je završila sa snimanjem novog spota za pesmu ,,Tri kile, tri godine", trećeg spota sa albuma ,,Radovi na cesti". Prethodna dva video rada, ,,Boško i Admira" i ,,Ti voliš sapunice" postigla su izuzetan uspeh i gledanost, tako da se novi spot koji će biiti plasiran tik pred veliki beogradski koncert, sa nestrpljenjem iščekuje.

Ulaznice za koncert koji će Zabranjeno Pušenje održati 29. maja u Bašti Sava centra, dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u Felix Shop-u i u klubu Sioux. Na veče koncerta, na ulazu u Baštu Sava centra, ulaznice će koštati 1.200 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano