Koncerti

24.10.2014.

ZAA: Velika koncertna promocija albuma "What About" 14.11. u Mikseru ZAA
foto: Aleksandar Nešić
ZAA: Velika koncertna promocija albuma "What About" 14.11. u Mikseru

Kruševački sastav ZAA, održaće veliku beogradsku koncertnu promociju svog trećeg albuma „What About“ 14. novembra u Mikser Houseu. Publika će pored singlova koji su već postali hitovi ovom prilikom čuti i sedam potpuno novih pesama, kao i odabrane numere iz celokupne diskografije benda. Gosti na koncertu će biti beogradski bend Teški Zulum i kruševački DJ dvojac Funky Brothers.

Napominjemo, turneja povodom novog albuma je u poodmakloj fazi, bend je savršeno uvežban i spreman da se publici predstavi u najboljem svetlu. „Pozvali smo prijatelje iz benda Teški Zulum, ljude sa kojima smo proživeli mnogo lepih trenutaka nastupajući zajedno i zaista postali veliki prijatelji. Takođe će kao gosti nastupiti i naši drugari iz Kruševca, DJ dvojac Funky Brothers. Svim srcem želimo da to veče bude praznik muzike i da ostane kao lepa uspomena svima koji budu odlučili da dođu na naš koncert u Mikser House.“

Album „What About“, jeizašao za etiketu Lampshade Media a debitovao je drugog oktobra kao 7. na Deezer listi albuma ubrzo dospevši i na prvo mesto u kategoriji reggae albuma.

Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 400 dinara na biletarnici Mikser House-a, dok će na dan koncerta njihova cena biti 500 dinara. 

Ostavi
komentar

Povezano