Koncerti

24.12.2018.

ZAA i Hornsman Coyote u Starom Bitefu ovog vikenda
ZAA i Hornsman Coyote u Starom Bitefu ovog vikenda

Klupske svirke priznatih autorskih bendova

ZAA će prvi put u novom sastavu stati pred beogradsku publiku 28. decembra u Starom Bitefu, dok Horsman Coyote soundsystem nakon pauze od godinu dana svira klupski concert 29. decembra!
 
Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. ZAA
 
Prošlo je godinu dana od kada smo svirali klupski koncert u Beogradu. Ovog puta biće plivanja po muzici, pevanja i skakanja po bini i oko nje.HCS
 
Od regea, preko daba, do soula, od Kruševca do Beograda i dalje, na muzičkom potezu koji objedinjuje dobre i pozitivne muzičke tradicije, plesne ritmove stare škole sa novim zvukom. ZAA je grupa koja je iznedrila mnoge poznate muzičare i poneku zvezdu, ZAA je baza i muzičko skrovište za mnoge muzičare i muzičke sladokusce. Oni će u novom i podmlađenom sastavu po prvi put nastupiti u Beogradu, u klubu Soul Society, u petak 28. decembra. 
 
Uz lidera grupe Ivana Đokića, nezamenljivog Zlatka Petkovića (bubnjevi), Anđelu i trombonistu Nikolu Stanojevića novi članovi grupe, koji već uveliko rade na četvrtom studijskom albumu, postali su - Iva Pažin (klavijature, vokal), Sava Živanović (bas) i saksofonista Nikola Miloradović.
 
Kao specijalni gosti nastupiće i Grupa DRAM, koja će otvoriti koncert. Dram postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je: kombinacija Blue-Eyed Soul-a, popa i američkog roots roka. Muzički uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo i mnogi drugi.
 
 
 
Legendarni reggae rock muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote nastupiće sa svojim saundsistemom 29. decembra u beogradskom klubu Soul Society-Stari Bitef. 

Na ovom koncertu, beogradska publika će imati priliku da pored hitova poput Glow Jah Light i Belly of the Beast, čuje i numere sa poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyotea-a Sevengreen (izdat 2017. godine pod okriljem Ammonite Recordsa). 
 
Horsman Coyote soundsystem: Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote - vokal, trombone, Đurđica Vali Gajić - prateći vocal I Martin Gak Martinees – DJ.
 
Ostavi
komentar

Povezano