Koncerti

08.01.2013.

Vračar Rocks se nastavlja i u 2013. godini Dža ili Bu
foto: Vračar Rocks PR
Vračar Rocks se nastavlja i u 2013. godini

Dža ili Bu, Mirko Luković & Haskii i Brain Forest Rytual u petak 11. januara

Prvi koncert serijala Vračar Rocks u 2013. godini biće održan u petak 11. januara a tom prilikom u sali Božidarca će nastupiti Dža ili Bu, Mirko Luković & Haskii i Brain Forest Rytual.

Verovali ili ne, kultno sastav Dža ili Bu proslavlja čak 25 godina rada! A kako bi obežili ovaj zaista impozantan jubilej izbacili su Best Of album pod nazivom "Dobre stvari" koji sadrži čak 25 numera. "Dobre stvari" je dostupan za free download na MTV sajtu a bend je za naslovnu numeru nedvno snimio spot i to baš u Božidarcu. (pogledajte na linku niže). Za februar su najavili i sasvium novo izdanje koje će nositi naziv "Kukovo Leto" a izlazi za PGP RTS.

Mirko Luković vam je poznat kao osnivač i pevač benda Rare. Međutim Rare trenutno pravi pauzu ali ne i Mirko koji je slobodno vreme iskoristio za snimanje solo izdanja pod nazivom "Gola Voda". Za potrebe promocije svog izdanja Mirko je okupio sastav koji se zove Haskii. Oni zajedno trenutno privode kraju svoje prvo zajedničko EP izdanje "Dozator".

Brain Forest Rytual nam dolazi iz Lukavca (BiH) a sviraju od 1993. godine. Njihov zvuk je mashup metala, industriala, hard core-a i darka. Izbacili su album "Live in the Forest".

Svi oni nastupaju u petak 11.1. u Božidarcu, karte koštaju 300 dinara i možete ih kupiti u prodavnici FELIX u TC Sremska, 1. sprat.

 

Ostavi
komentar

Povezano