Koncerti

05.06.2015.

Vlado Georgiev večeras u Bašti kod Juge Vlado Georgiev
foto: PR photo
Vlado Georgiev večeras u Bašti kod Juge

Pevač otvara koncertnu sezonu

Vlado Georgiev otvara novu koncertnu sezonu “Bašte kod Juge” ekskluzivnim nastupom 5. juna. Jedan od omiljenih domaćih kantautora, sa kojim smo imali prilike da pričamo o njegovoj karijeri (MjuzNews intervju 2013. i Bazar intervju 2014.), na koncertu će zajedno sa publikom slaviti svoj 39. rođendan! Eto još jednog razloga, pored nebrojenih hitova koji vas očekuju večeras, zbog kog ljubitelji muzike Vlade Georgieva ne bi smeli da propuste večerašnji nastup.

Koncert počinje u 21h, a “Bašta kod Juge” se nalazi na platou ispred hotela Jugoslavija, sa strane hotela koja gleda na reku.

“Posebno volim da sviram u Beogradu, ovo je još jedna prilika da puno dragih ljudi vidim na jednom mestu, pogotovo što je datum, baš kao i prošlogodišnji, poseban i što ću na najlepši način sa publikom kojoj se iskreno radujem i prijateljima dočekati i proslaviti još jedan rođendan”, rekao je Vlado Georgiev povodom večerašnjeg nastupa.

SREĆAN ROĐENDAN, VLADO!

Pogledajte atmosferu iz prošlih sezona “Bašte kod Juge”:

Ostavi
komentar
  • 5.06.2015, 23:41h Gordana - Ovo ponasanje Vlade je u najmanju ruku nepristojno, nevaspitano, neprimereno. Danasnji koncert je zakazan za 21h a poceo je u 22,45h.Svi se ponasaju prema narodu u ovom slucaju publici kao prema stoki, bez postovanja.

Povezano