Koncerti

03.06.2014.

Vlado Georgiev u Areni 6. juna Vlado Georgiev
foto: MjuzNews photo
Vlado Georgiev u Areni 6. juna

Koncert Vlada Geogrieva koji je bio zakazan za 16. maj u Kombank Areni, a otkazan zbog vandredne situacije usled poplava koje su zadesile našu zemlju, održaće se u petak, 6. juna 2014. godine, sa početkom u 21 čas.

„Situacija u zemlji se stabilizovala i u petak ćemo zajedno pevati za pomoć ugroženom stanovništvu. Hvala svima koji su kupili karte i imali razumevanja za otkazivanje koncerta, a najviše onima koji su se i sami uključili da pomognu sugrađanima čije domove su polave uništile. Po prvi put u Srbiji, u saradnji sa portalom Blic.rs, koncert će se uživo prenositi. Slanjem SMS poruke biće omogućeno praćenje koncerta svima u zemlji, kao i inostranstvu. Sav prihod od live stream-a biće doniran za pomoć ugroženom stanovništvu, a dodatni koncert čiji će kompletan prihod biti namenjen poplavljenim područjima održaće se krajem septembra ili početkom oktobra. Do tada ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i realizujemo sve što želimo i zajedno, još jednom pokažemo koliko možemo da budemo humani. O svim detaljima u vezi sa terminom drugog koncerta bićete blagovremeno obavešteni, a za sada se vidimo 6. juna u Areni!", izjavio je Vlado Georgiev ovom prilikom.

Ostavi
komentar
  • 4.08.2014, 11:50h Kralj! - Da mogu opet bih otišla na koncert,taj čovek mi nikada neće dosaditi.Stvarno je bilo prelepo,svaka mu čast! :)