Koncerti

30.05.2013.

Vlado Georgiev ove subote (1.6.) u Beču, 14.6. u Nišu Vlado Georgiev
foto: PR Photo
Vlado Georgiev ove subote (1.6.) u Beču, 14.6. u Nišu

Novi album (pret)premijerno

Ostalo je samo još 7 dana do beogradske promocije tako dugo očekivanog trećeg studijskog albuma Vlade Georgieva koji nosi naziv „Daljina“ i isto toliko do njegovog 37. rođendana povodom kog će ovoga puta mnogobrojnim fanovima pokloniti čak 12 novih pesama.

Neka vrsta pretpremijere odigraće se ove subote, 1. juna, u Beču, u prelepom prostoru Piramide Vosendorf gde će Vlado održati koncert i tom prilikom po prvi put, uživo pred publikom, izvesti sve pesme sa novog albuma. Ukoliko živite u Beču ili u blizini ili ako ste voljni da zarad dobrog koncerta malo putujete, informacija za vas je da karata još nešto malo ima i da se mogu kupiti na linku OVDE. Koncert počinje u 21h a Vlado i njegov prateći bend obećavaju pravi spektakl i brojna iznenađenja. Ponosno vam najavljujemo ekskluzivni izveštaj sa ovog koncerta budući da će članovi naše redakcije biti u Beču, uživati u svirci i tako među prvima čuti sve nove pesme.

Nakon Beča i promocije u Beogradu, 14. juna Vlado je u Nišu gde će na Niškoj tvrđavi prmovisati novi album. Ulaznice po ceni od 900 dinara mogu se kupiti ispred bioskopa Vilin grad, u Udruženju distrofičara i knjižari „Indigo“.

I za kraj informacija sa Vladinog FB profila koji pomno pratimo, CD i pripadajući omot su u fazi štampe (ako nisu već i gotovi do ovog trenutka). Dakle, samo još malo i 12 hitova leta 2013 će se naći u našim CD playerima!

Ostavi
komentar