Koncerti

07.06.2014.

Vlado Georgiev napunio Arenu do poslednjeg mesta Vlado Georgiev
foto: Sa koncerta u Kombank Areni
Vlado Georgiev napunio Arenu do poslednjeg mesta

Iako često imamo prilike da od organizatora koncerata i od muzičkih zvezda slušamo najave tipa: „do sada neviđeno“, tako nešto se retko na kraju zaista sprovede u delo a koncerti uglavnom, manje ili više, liče jedan na drugi.

Ali to nije bio slučaj večeras na dugo očekivanom, velikom koncertu Vlade Georgieva u Kombank Areni. Pre svega, Arena je, sa binom postavljenom u sredini partera, izgledala impozantnije i svečanije nego na bilo kom koncertu do sada, zvuk je, što je i za očekivati od čuvenog Barbe, bio jednostavno perfektan a publika raspoložena i nikad spremnija za pesmu i đusku.

Fascinira i činjenica da je publika od reči do reči znala tekstove svih pesama uključujući i sve nove sa albuma „Daljina“ koje su izgleda, u međuvremenu, postale „klasici“ jednako kao i, sada već kultne, numere sa izdanja iz 2003. „Žena bez imena“.

Često u medijima osporavan, Vlado je večeras dokazao da je pre svega veliki profesionalac i ozbiljno dobar muzičar koji uživa veliku popularnost kod publike ali i veliko poštovanje kolega. Željko Vasić, Dado Glišić i Bojan Marović su mu se na bini pridružili na pesmi „Zbogom ljubavi“ a Niggor na čuvenom hitu „Tropski bar“ kojim je Vlado polako priveo kraju bezmalno trosatni koncert.

Iako je isprva želeo da izbegne klasičan režirani bis, publika ga je ipak, nakon odlaska sa bine, vratila nazad a Vlado je za sam kraj izveo singl iz 2007. „Do svitanja“.

Srećan rođendan Vlado i svaka čast, ovaj koncert ćemo dugo pamtiti!

Ostavi
komentar
  • 8.06.2014, 11:05h bombonica - da nije bilo bubnjeva , mozda bi ga i culi....svaka cast Barbi vidi se da je mnogo ulozeno, ali ozvucenje je bilo ocajno

  • 7.06.2014, 14:19h Jasmina - Moze da pise i govori ko sta hoce,on je original,ostali su plagijati...

  • 7.06.2014, 13:41h Sandra - tako se to radi ) svaka cast !