Koncerti

04.08.2014.

Vlado Georgiev 9. i 10. avgusta u Herceg Novom Vlado Georgiev
foto: PR Photo
Vlado Georgiev 9. i 10. avgusta u Herceg Novom

Nakon više nego uspešne godine, odličnog novog albuma „Daljina“ čije su pesme dostigle popularnost nekih od njegovih najvećih hitova iz ranijih godina, i koncerta održanoj 6. juna koji će biti zapamćen po rekordnoj poseti u Kombank Areni, Vlado Georgiev je najavio nastupe u Herceg Novom i to dve večeri za redom, u subotu 9. i nedelju 10. avgusta.

Ukoliko ste iz Crne Gore ili se u blizini Herceg Novog nalazite zbog letovanja, preporučujemo vam da ovaj nastup nikako ne propustite. Podsećamo, iako je rođen u Dubrovniku, Vlado je čitavo detinjstvo proveo u Herceg Novom gde živeo do svoje 16 godine. Vlado ovaj grad smatra svojim a isto tako i novljani njega smatraju „svojim“ pa su njegovi nastupi u ovom gradu poznati po specifičnoj atmosferi i emociji.

Koncerti se održavaju na jednoj od najlepših pozornica na Jadranu, Kanli kuli, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 10 EUR na sledećim prodajnim mestima: Kanli kula, Turistička agencija Gorbis (Njegoševa 64), Restoran Jadran (Škver), Pizzeria Twins (Igalo) i Turistička agencija Gorbis (PC Kruševac, Podgorica).

Vidimo se! 

Ostavi
komentar