Koncerti

11.11.2014.

Vlado Georgiev 21.11. u Novom Sadu: "Pozitivna trema uvek postoji" Vlado Georgiev
foto: PR Photo, sa koncerta u Kombank Areni
Vlado Georgiev 21.11. u Novom Sadu: "Pozitivna trema uvek postoji"

IMENA DOBITNIKA KARATA SU U TEKSTU

Vlado Georgiev će u petak 21. novembra održati veliki koncert u novosadskom Spensu sa početkom u 20:30.

Još uvek pod utiskom nakon junskog trijumfa u Kombank Areni, pitali smo ga šta da očekujemo ovoga puta. Vlado nije želeo da nam otkrije kakvo iznenađenje sprema ovoga puta niti ko će biti gost na koncertu ali nam je potvrdio da će gostiju biti!

MjuzNews: Nakon nezapamćenog uspeha u Areni da li osećaš pritisak pred svaki sledeći koncert; da se takav uspeh mora opravdati, ponoviti, nadmašiti?

Vlado: Ne bih to nazvao pritiskom, više bih rekao da je to pozitivna trema i da ona uvek postoji, a posle zaista velikog uspeha na koncertu u Kombank Areni, svestan sam da su očekivanja publike velika, ali i siguran da ću i na koncertu 21. novembra u Spensu prirediti opet nešto novo i drugačije, prateći produkcijski i scensko-vizuelni nivo koji smo na koncertu u Areni moj tim i ja prikazali. Nikad ne pokušavam da ponovim koncert, svaki put sviram iznova i svaki koncert je za mene, kao i moj prateći bend, potpuno novo iskustvo. I u mnogome zavisi od same publike i povratne energije koju ona emituje prema nama.

MjuzNews: Šta nam specijalno spremaš za koncert u Novom Sadu?

Vlado: Spremam veliko iznenađenje, ali ne bih da ga otkrijem, jer tada ne bi bilo iznenađenja. Uostalom, bićete na koncertu, pa ćete i sami videti (smeh).

I na kraju, bitna informacija za sve obožavateljke iz Novog Sada, Vlado će tri dana pred koncert zbog proba provesti u ovom gradu!

U prodaji je prvi kontigent ulaznica po cenama od 1.000 za parter i 1.300 dinara za tribine (Zapad I). Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spensa, kao i u svim prodajnim objektima WinWina, a dostupne su i online prodajom na sajtu Ddtickets.rs.

Karte su podeljene a dobitnici su:

1) Konstantin M.

2) Milic V.

3) Jelena M.

4) Aleksandra Š.

5) Dajana F.

Dobitnici su mailom obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

 

 

Ostavi
komentar