Koncerti

14.03.2014.

Vlado Georgiev 16. maja u Kombank Areni! Vlado Georgiev
foto: PR Photo
Vlado Georgiev 16. maja u Kombank Areni!

Ulaznice po promo ceni u prodaji od danas

Vest koja već danima kruži domaćim portalima konačno je i zvanično potvrđena!

Najveća domaća POP zvezda, Vlado Georgiev, održaće 16. maja sa početkom od 21h u Kombank Areni najveći koncert u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Ulaznice po promotivnim cenama od 1.500 za parter, 2.200 za donje tribune (nivo 200) i 6.500 dinara za mesto u loži u prodaji su od danas (14. mart) i po ovom cenama moći će da se kupe do 1. aprila 2014. godine na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Kulturnog centra Beograda, Doma omladine, u tržnom centru “Ušće”, a dostupne su i online prodajom na sajtovima Kombank Arene i Eventima.

Poznato je da Vlado na svojim koncertima uvek postavlja nove standarde, a po prvi put u karijeri, svojoj publici predstaviće se solističkim koncerom u Kombank Areni povodom čega je izjavio: “Jako se radujem koncertu. Ono što pripremam će biti potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno i vrlo interesantno, rekao bih. Tehnički, svaki deo Arene će biti perfektno ozvučen, a sama bina učiniće da imam dobar kontakt sa publikom. Trenutno radim na aranžmanima, s obzirom na to da za ovu priliku ubacujem gudače i duvačku sekciju, kao i još pratećih vokala, perkusije i nekoliko kvalitetnih muzičara. Paralelno, drugi tim priprema scensko-vizuelni scenario koncerta. Biće zaista puno stvari koje se ne viđaju na ovim prostorima. Siguran sam da će moja publika uživati.”

Vlado Georgiev će u produkcijskom smislu pokušati da pomeri granice postavljanjem bine na način koji još uvek nije viđen na našim prostorima, tako što će bina biti na sredini kako bi Vlado zajedno sa svojim pratećim bendom imao direktan kontakt sa publikom na sve četiri strane Kombank Arene. Centralnom pozicijom bine povećava se i sam kapacitet mesta u Kombank Areni, a broj posetilaca koji može u ovoj postavci da primi je do 30.000!

Vladinu izjavu povodom novog spota, objavljenog pre par dana i predstojećeg koncerta u Areni možete pročitati klikom OVDE.

Ostavi
komentar