Koncerti

16.09.2014.

Vlada Divljan i Ljetno Kino 1.novembra u DOB-u Ljetno Kino i Vlada Divljan
foto: Longplay PR Photo
Vlada Divljan i Ljetno Kino 1.novembra u DOB-u

U ritmu leta

Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band održaće koncert 1. novembra u Domu omladine Beograda.

"Beograđanke i Beograđani, kao i uvek, mogu očekivati naša nasmejana mlada lica i poznate pesme u ritmu za ples. I neke novine naravno. A moći će i da provere koliko smo napredovali u međuvremenu - iza nas su Exit, Inmusic, Špancirfest, Royalmusic itd, da pomenem samo festivale", kaže Divljan.

Jedan od najcenjenijih pop autora bivše Jugoslavije, nekadašnji vođa kultnih Idola Vlada Divljan snimio je CD EP "Četiri godišnja doba" (2012) sa zagrebačkim Ljetnim kino Big Bandom, kog predvodi njegov stari prijatelj gitarista Maks Juričić (ex Film, ex Vještice...).

"Rekao bih da su sve pesme u 'novom ruhu' dobile neki novi duh. Pomalo smo promenili aranžmane, a neke smo pesme, poput „Plastike“, praktično 'prevrnuli'. No trudili smo se da ne izgubimo tu neku izvornu, mladalačku energiju koju te pesme nose u sebi", objašnjava Divljan.

Ulaznice za beogradski koncert Vlade Divljana i Ljetno kino Big Banda već od danas su u prodaji po posebnoj ceni od po samo 900 dinara! Popust traje do kraja leta! Od prvog dana jeseni pojedinačna ulaznica koštaće 1.200 dinara, a tada će se u prodaji naći i specijalna "Karta za dvoje" po ceni od 2.000 dinara. Prodaja ide na blagajni DOB-a, i preko Eventim mreže.

Ostavi
komentar