Koncerti

27.06.2016.

Viva Vox nedelja!
Viva Vox nedelja!

7 dana, 4 koncerta

A cappella hor Viva Vox nastavlja sa koncertnom sezonom i u julu mesecu. Nakon prošlonedeljnog otvaranja „Arsenal“ festivala u Kragujevcu i nastupa pred 7 hiljada ljudi, karavan Viva Voxa se seli u region.

Poput čuvenih svetskih bendova, 40-ak devojaka i momaka iz beogradskog a cappella sastava održaće 4 koncerta u 7 dana, od 3. do 9. jula, i to u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Na putu za sada već tradicionalne letnje koncerte u Crnoj Gori, ove godine hor Viva Vox će pre toga nastupiti u BiH, i to na „OK Fest“-u, 3. jula, što će biti njihov prvi nastup u Tjentištu. Tivat je 7. jula njihova sledeća destinacija, a odmah zatim 8. i 9. jula i Podgorica i Herceg Novi, gde na čuvenoj Kanli-kuli završavaju svoju mini-turneju.

Po povratku u Beograd, „voksovci“ nastavljaju da obilaze gradove u Srbiji, te će publika moći da uživa u obradama domaćih i stranih hitova ne samo u julu, nego i u avgustu. Kako iz najpopularnijeg hora iz Srbije javljaju, za početak jeseni, Viva Vox priprema veliko iznenađenje!

Ostavi
komentar

Povezano