Koncerti

25.02.2014.

Veliko interesovanje za koncert Parnog Valjka u Areni Parni Valjak
foto: Kombank Arena PR Photo
Veliko interesovanje za koncert Parnog Valjka u Areni

Aki: "Pripremite se za emotivni zemljotres"

Koncert Parnog Valjka se približava (8. mart) a kako saznajemo od ljudi iz Kombank Arene, vlada veliko interesovanje za ulaznice. Donje tribine (nivo 200) su rasprodate dok je ulaznica za parter po ceni od 1800 dinara ostalo još malo u prodaji. Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene ulaznice za gornji nivo Kombank Arene po ceni od 1.950 RSD.   

Posle dve prepune Arene 2010. godine, pet do poslednjeg mesta prodatih koncerata u Sava Centru 2012. godine, velikani rokenrol scene još jednom će opravdati status koncertnog fenomena na ovim prostorima. Da nastavljaju “bez predaje” najviše svedoči njihov neprekidan rad koji traje punih 39 godina! 

 Uz hitove “Samo da znaš”, “Tanki živci” i ostalih sa poslednjeg albuma “Nema predaje” objavljenog prošle godine, Arenom će odjekivati bezvremenski hitovi među kojima su “Dođi”, “Ljubavna”, “Jesen u meni”, “Zastave”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Kad me dotakne”, “Moja je pjesma lagana” i brojne druge.

Ovim povodom pevač Aki Rahimovski je izjavio: “Mi smo oduševljeni što je interesovanje publike ogromno i to nam nameće još veću odgovornost pred još jedan veliki spektakl u našoj karijeri. Hvala svima od srca na ukazanom poverenju, niste ni svesni koliko nam to znači i koliko to poštujemo. Neka se svi pripreme za “emotivni zemljotres” u Areni, vi ponesite vaše dlanove i glasove, a mi ćemo vam dati naše srce!” 

Ostavi
komentar

Povezano