Koncerti

06.03.2014.

Veliki bend a prohtevi skromni Parni Valjak
foto: Kombank Arena PR Photo
Veliki bend a prohtevi skromni

Večeras (8.3.) koncert Parnog Valjka u Areni

Do osmomartovskog koncerta Parnog Valjka ostalo je još svega dva dana! Kako saznajemo od ljudi iz organizacije, bend se uveliko sprema da po treći put izađe na scenu pred punom Kombank Arenom.

Iako njihiva karijera traje bezmalo četiri decenije, oni i dalje sa bine emituju energiju kakva se retko sreće a iako su zaista velike regionalne zvezde, njihovi prohtevi su više nego skromni. Jedina molba koju je bend uputio organizatorima bila je da u garderobi imaju isključivo domaće specijalitete i Amstel pivo.

“Sa ogromnim nestrpljenjem iščekujemo subotu i svaki deo naše energije i emocije daćemo našoj publici. U meni već buja ogromna energija koju će osloboditi prvi ton koncerta, ali i radost koju znam da ću primiti od publike.” – rekao je Aki uoči koncerta i dodao: “Mnogi me godinama pitaju šta je tajna moje snage i evo, konačno ću vam je odati – uvek pre izlaska na scenu pojedem par ljutih crvenih papričica (smeh)!”

Koliko je veliko interesovanje za koncert Parnog Valjka pokazuje podatak da je ostalo svega nekoliko stotina ulaznica za gornji nivo po ceni od 1950,00 i parter od 1800,00.

Svi koji su planirali na koncert neka požure na prodajna mesta CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine i TC-a Ušće. 

Ostavi
komentar

Povezano