Koncerti

30.09.2013.

Vaya Con Dios uskoro u Beogradu Dani Klein
foto: PR Photo
Vaya Con Dios uskoro u Beogradu

"Poručite" svoju omiljenu pesmu

Na radost ogromnog broja fanova, legendarni belgijski sastav Vaya Con Dios na čelu sa čuvenom Dani Klein, stavio je i Beograd na podužu listu gradova u kojima će nastupiti u okviru svoje oproštajne turneje. Koncert je zakazan za 12. oktobar u Kombank Areni.

“Osećam se odlično. To je način na koji završavam priču”, kaže Dani Klajn. Dve decnije nakon prve velike svetske turneje ona je odlučila da se poslednji put pokloni publici i obraduje ih svojim hitovima. Kako bi bili sigurni da će sve želje publike biti ispunjene, bend se odlučio na nesvakidašnji korak. Naime, oni su na svom web sajtu pokrenuli akciju u okviru koje možete doslovce “poručiti” pesme koje želite da čujete na koncertu u vašem gradu. Svi zainteresovani mogu da odaberu tri pesme koje žele da čuju. Oni hitovi koji dobiju najviše glasova zasigurno će se naći na listi pesama za izvođenje, koja će biti proširena i pesmama po izboru članova benda.

Dakle, ukoliko ne želite da propustite priliku da po poslednji put uživo čujete vaš omiljeni Vaya Con Dios hit, kliknite OVDE i odaberite tri pesme koje najviše želite da čujete.

“Nah Neh Nah”, “Just a Friend of Mine”, “Puerto Rico”, “Don’t You Cry For Louie”, “What’s a Woman”, “Time Flies” ili neka druga pesma, izbor je na vama. Članovi benda uzeće sve pristigle želje u obzir i na osnovu njih kreirati jedinstvenu set listu za koncertu Beogradu.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 RSD za parter (sedenje), 1.700 RSD (stajanje) i 2.200, 2.400 i 2.600 RSD za tribine, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajtova Kombank Arene i Eventim-a. 

Ostavi
komentar