Koncerti

16.07.2013.

Vaya Con Dios u Kombank Areni 12. oktobra Dani Klein
foto: www.vayacondios.com
Vaya Con Dios u Kombank Areni 12. oktobra

Poslednja prilika da omiljene hitove čujete uživo

Legendarni belgijski sastav Vaya Con Dios je ove godine na oproštajnoj turneji u okviru koje će posetiti i naš grad u kom će održati koncert u Kombank Areni, 12. oktobra.

Vaya Con Dios je sastav čiji je spiritus movens i jedini stalni član pevačica Dani Klein koja se ovom turnejom oprašta od muzičke karijere duge čak 30 godina. Doduše, od ’96 do 2004. godine Dani je pauzirala sa radom da bi se 2004. vratila albumom „The Promise“.

Za sve vas koji ste voleli hitove „Just a Friend of Mine“, „Nah Neh Nah“, „Johny“ i „Puerto Rico“ ovo je poslednja prilika da ove klasike čujete uživo.

Preko 7 miliona prodatih albuma širom sveta, šest studijskih albuma i čak 3 kompilacije, zaostavština su nakon koje Deni mirne duše može da okači mikrofon o klin, ali naravno – ne pre nego što se sa publikom pozdravi uživo. Tokom turneje koja je startovala 15. februra, mirnim tempom prigodnim za muzičke veterana Vaya Con Dios će pored Beograda posetiti i Zagreb, Sarajevo, Budimpeštu i Sofiju ali i Kiev, Minsk i veliki broj drugih graova, pretežno istočne Evrope.

Karte za ovaj koncert još uvek nisu u prodaji ali ne brinite – bićete na vreme obavešteni.

Ostavi
komentar
  • 16.07.2013, 17:04h Vedran ;) - A jel moze onda uopste da peva. Poslednji put kada sam je slusao, bilo je u najmanju ruku tuzno... Voleo bih da se oporavila posto sam ih mnogo voleo kada su bili u punom sjaju...