Koncerti

04.10.2013.

Vaya Con Dios: Karte se prodaju velikom brzinom, požurite Dani Klein
foto: PR Photo
Vaya Con Dios: Karte se prodaju velikom brzinom, požurite

Dobro je poznato da je Vaya Con Dios kod nas izuzetno slušan ali se nečija popularnost uvek najbolje proveri kad dođe do koncerta. Beograd je imao tu sreću da se nađe na listi gradova koje će ovaj čuveni sastav posetiti u okviru svoje oproštajne turneje a po ogromnon interesovanju za ovaj koncert jasno je da ovakva odluka nije slučajnost.

Kako saznajemo od organizatora, ulaznice po ceni od 3.300 i 3.800 dinara su rasprodate!

Preostali kontingenti karata po povlašćenim cenama biće dostupni do utorka 8.oktobra. Tada će u prodaju biti puštenposlednji paket karata i to po sledećim cenama: 4.200 i 3.700 RSD za sedenje (parter), 1.900 RSD za stajanje (parter), kao i mesta za sedenje na tribinama 2.500, 2.700 i 2.900 RSD, takođe u ograničenim količinama.

Karte za koncert Vaya Con Dios mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajtova Kombank Arene I Eventim-a.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Deni Klajn, Dirk Schoufs) i Willy Lambregt. Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive, a početak koncerta zakazan je za 21h, u subotu 12.oktobra.

Karte za koncert je osvojio Zoran B. koji će telefonom biti obavešten o načinu preuzimanja istih. Čitajte nas ovih dana, delićemo još karata!

Ostavi
komentar