Koncerti

17.03.2016.

Urban & 4 uskoro u Domu Omladine Damir Urban
foto: Detalj sa promo postera za koncert u DOB-u
Urban & 4 uskoro u Domu Omladine

Koncertna promocija najboljeg LIVE izdanja u regionu iz 2015

Miljenici beogradske publike Damir Urban i njegov bend Urban & 4 nastupiće u petak, 8. aprila u velikoj sali Doma Omladine Beograd.
 
Predstojeći nastup je ujedno i koncertna promocija jednog od najboljih prošlogodišnjih live izdanja u regionu, dvostrukog koncertnog albuma "Live 2015", koji je snimljen na koncertu održanom 21. februara 2015. u rasprodatom zagrebačkom Domu sportova.
 
Tim koncertom su obuhvaćene sve faze Urbanovog autorskog stvaralaštva, od mitskih Laufera, preko antologijskih albuma "Otrovna kiša" i "Žena dijete", do novijih diskografskih izdanja "Kundera" (dobitnik Porina za najbolji album rok muzike) i "Mamut" - jedan od najboljih regionalnih albuma 2014. godine.
 
Bez sumnje jedan od regionalno najvažnijih muzičara, autora i protagonista na binu Velike sale Doma omladine doneće najbolje iz gotovo tri decenije duge i bogate karijere započete davne 1984. godine u Rijeci. 
 
Kao predgrupa nastupaju And The Kid indi/rok/alternativna četvorka iz Zagreba, nastala s početka 2011. godine. Iza sebe imaju dva studijska albuma: Factories (2013) i Grand Mal (2015) koji su naišli na odlične kritike kako publike tako i muzičke kritike. Njihova muzika je o svetu, bio taj svet dobar ili loš.
 
Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim, Gigstix, DD Tickets, kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Promo cena 1000 (parter i balkon; ograničen kontigent), pretrodaja 1200, dok će na dan koncerta iznositi 1500 dinara!
 
Koncert počinje u 21h.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano