Koncerti

11.01.2013.

Urban & 4 (Damir Urban) u Domu Omladine 14. februara Damir Urban
foto: www.facebook.com/pages/Damir-Urban/
Urban & 4 (Damir Urban) u Domu Omladine 14. februara

Sinonim za inteligentnu muziku

Damir Urban i njegov sastav Urban & 4 nastupiće 14. februara, na Dan Zaljubljenih u Beogradu u Domu Omladine u sali Amerikana.

Pored Damira, sastav Urban & 4 čine Marco Bradaschia, Saša Markovski, Luka Toman i Sandi Bratonja. Sredinom 2012. godine izbacili su za Aquarius Records EP sa šest pesama pod nazivom Kundera. Ovo muzičko remek delo je u isto vreme na liniji onoga na šta je Damir navikao publiku tokom svoje duge karijere ali je u isto vreme i korak dalje. Vrhunski inteligentne rime, ogoljeni opisi emocija i slikoviti prikazi psihloških stanja već na prvo slušanje će vas ostaviti bez teksta. Da odmah razjasnimo - to nije muzika koja se sluša dok nešto drugo radite niti da bi nešto sviralo u pozadini. Radi se o odsviranoj filozofiji tako snažnoj da ćete posle Urbana teško moći bilo šta drugo da slušate a da ne zvuči isprazno. Hrabro, bez imalo kalkulisanja, otvoreno i do bola muzikalno. Pa ko sme - neka sluša. E, taj car dolazi i nastupa za nas 14. februara i to ne treba propustiti. 

Ulaznice možete kupiti na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar), a cena je 1200 dinara.

Vidimo se milion %!

 

Ostavi
komentar

Povezano