Koncerti

23.02.2015.

Urban & 4 21. marta u Mikseru Damir Urban
foto: Milica Czerny Urban
Urban & 4 21. marta u Mikseru

Požurite sa kupovinom karata!

Nakon što je krajem prošle godine izdao novi album i tačno mesec dana od koncerta karijere u prepunom Domu sportova u Zagrebu, jedan od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, Damir Urban, odžaće koncert u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46), prvog dana proleća, 21. marta 2015. godine.

Pevač, tekstopisac, gitarista, Damir Urban je prepoznatljivo ime stekao već nakon prvog “Laufer” albuma. Nakon  rasformiravanja po mnogima jednog od najbećih hrvatskih rok bendova ikada, karijeru nastavlja 1996. godine sa bendom “4”, uspešno izvedenim zaokretom u zvuku na albumu “Otrovna kiša”, nakon kojeg su usledili legendarni “Žena dijete” i singlovi  “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Samo”, “Ruke”. Album “Retro” iz 2004. doneo je, nakon šestogodišnje pauze, veliki hit “Mjesta za mene”, nakon kojeg je 2009. usledilo izdanje “Hello”, a 2012. i nagrađeni EP “Kundera”.

Karte za koncert su u prodaji od ponedeljka, 23. februara, u podne, na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi). Prvih 200 karata dostupno je po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara za jednu i 1600 dinara za dve ulaznice.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano