Koncerti

27.08.2014.

U prodaji karte za beogradski i novosadski koncert Elementala Elemental
foto: Kristijan Smok
U prodaji karte za beogradski i novosadski koncert Elementala

Zagrebački sastav Elemental je prošle godine obeležio 15 godina uspešnog rada. Među stanicama na slavljeničkoj turneji koja je trajala duže od mesec dana, našli su se i Beograd i Novi Sad. Kako sam bend predvođen Mirelom Priselac Remi tvrdi, domaća publika ih svaki put obasipa ogromnom količinom pozitivne energije, i uvek joj se rado vraćaju. Da su i dalje ,,neustrašivi" i da neumorno ,,ljuljaju brod" i posle toliko godina, beogradska publika će biti u prilici da se uveri 12. septembra kada će Elemental prvi put u karijeri nastupiti u Barutani, a Novosađani već sutradan, 13. septembra, na koncertu koji će bend održati u klubu Quarter.

U Beograd i Novi Sad dolaze nakon niza uspešnih koncerata održanih širom regiona, ali i brojnih priznanja koja su pobrali u prethodnom periodu. Od MTV-ja su dobili platinum nagrade za video spotove ,,Neustrašivi" i ,,Po mojoj mjeri", ali i gold priznanje za spot ,,Prokleta ljubav".

Ulaznice za beogradski koncert na kojem će 12. septembra pored Elementala nastupiti i muzičko-vizuelna atrakcija Nipplepeople, dostupne su po ceni od 600 dinara posredstvom Eventim i GigsTix prodajnih servisa.

Novosađani do svojih ulaznica za nastup Elementala u Quarter-u 13. septembra mogu da dođu na svim GigsTix prodajnim mestima. Cena prvih 100 ulaznica iznosi 500 dinara, a nakon toga karte će moći da se kupe po ceni od 600 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano