Koncerti

26.04.2013.

Trostruki koncert večeras (26.4.) u Domu Omladine VVhile
foto: PR Photo
Trostruki koncert večeras (26.4.) u Domu Omladine

VVhile, Halftones i Mnjenje

Večeras (petak 26. april) u Klubu Doma Omladine, sa početkom u 21h, biće održan trostruki koncert u okviru kog će nastupiti beogradski sastavi: VVhile, Halftones i Mnjenje.

VVhile funkcioniše od 2011. godine a bend čine Stevan Ćirović (glas i bubanj) i Andrija Spičanović (glas i gitara). Ovaj dvojac svira indie – punk – rock – noise a svoj debi EP pod nazivom „Vvhile“ izdali su za čak 3 etikete: Napravi zaedno (Makedonija), Twintoe (Nemačka) i za svoj Jazz Chairs (Srbija). Pre osnivanja dvojca VVhile, Andrija je svirao u bendu u Cut Self Not dok je Stevan bio u Jaibo!.

Suzana Sumrah (Halftones) muziku svog benda opisuje kao taktilnu, a o saradnji sa VVhile i Mnjenje ističe: "Retko se dešava da dva benda čiji se članovi nisu do tada poznavali niti družili tako brzo shvate i svojom muzikom oduševe jedni druge, kao što je to bio slučaj sa nama i VVhile. Upravo ovo se desilo sredinom prošle godine i do sada smo zajedno svirali dva puta, na opšte zadovoljstvo“.

Mnjenje je superbend koji čine članovi beogradskih sastava Unison, The Schtrebers i Belgrade Noise Society. Muziku koju sviraju opisuju ovako: „To je mešavina svih muzika koje smo ikada slušali i slišamo“.

Predstojeći nastup u Domu Omladine Suzana (iz Halfftones) opisuje na sledeći način: "Očekuje vas dva sata muvanja, histerije i seksa“.

Pa hajde da vas vidimo da propustite...

Cena ulaznice je 300 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano