Koncerti

09.01.2013.

Trostruki koncert u okviru Misije Beograd u subotu 12. januara Vibrator u rikverc
foto: Kišobran PR
Trostruki koncert u okviru Misije Beograd u subotu 12. januara

Thank You Baudelaire, Bas i Stega i Vibrator u rikverc u DOB-u

Projekat Misija Beograd koji startuje sutra 10. januara i traje punih 10 dana, naširoko smo nedavno najavili (videti povezane vesti) a danas izdvajamo jedan od događaja koji će se odigrati u subotu 12. januara. Radi se o sjajnom koncertu na kom će nastupiti čak tri mlada, domaća benda: Thank You Baudelaire, Bas i Stega i Vibrator u rikverc.

Verujemo da svi vi koji iole pratitite regionalnu scenu već znate dosta o svima njima, ali nije loše da ponovimo gradivo. TYB (Thank You Baudelaire) je domaći indi - pop sastav koji je već stekao priličnu popularnost iako funkcioniše tek nešto malo više od godinu dana. Izdali su jedan EP pod nazivom "Brief Moments"

Za razliku od TYB koji se diči divnim ženskim vokalom, Bas i Stega su uglavnom instrumentalci. Zvuk im se zasniva na moćnom ritmu koji je podržan finim bas linijama. Imaju jedan album "Zabava Badava" a u decembru 2012. su snimili i EP "Ustaj Sad!".

Vibrator u rikverc je zabavan, ženski punk sastav. Nastupaju hrabro, provokativne su i zavodljive. Imaju jedan album "Samo površno i komercijalno" i svirale su na mnogim događajima i festivalima uključujući i EXIT.

Cena karte za koncert je simboličnih 150 dinara pa nema ama baš nikakvog razloga da ovo propustite. Sve kreće već u 21h.

Ostavi
komentar

Povezano