Koncerti

03.09.2013.

Trigger na Lađi u petak, 6. septembra Milena Trigger
foto: Aleksandar Zec
Trigger na Lađi u petak, 6. septembra

Podrška bendovi

Nakon skoro dve godine pauze, sastav Trigger će, uz podršku još dva benda, Zvrka i Stvor, nastupiti u petak, 6. septembra, u klubu Lađa na Savi.

Trigger iza sebe ima dva izdanja: album neobičnih obrada pesama sa područja nekadašnje SFRJ pod nazivom “EX” i konceptualni album “Ljubav” za koji je bend dobio nekoliko nagrada. Trenutno aktuelni singl je“Ne hrani ljudoždere”, na kom gostuje Darko Živković, frontmen grupe Downstroy. Ovo pesmom Trigger najavljuje novo, treće izdanje koje se očekuje krajem jeseni. Bend je poznat po tome da osim svojih pesama izvodi i neobično urađene obrade pesama koje originalno nisu iz njihovog žanra, a publika će ovaj put moći da čuje i njihove originalne pesme u izmenjenim aranžmanima. (za intervju sa Milenom iz Triggera kliknite OVDE).

Zvrka je sastav talentovane kantautorke Ivane Nikodijević koju je publika upoznala kao učesnicu “Operacije Trijumf” i pobednicu Hello konkursa za najbolju autorsku pesmu, ali i kao šarmantnu voditeljku emisije “Moje tajno mesto u Beogradu”. Poslednji singl sastava, saradnja sa Danilom Marinkovićem iz benda Aman Zaman pod provokativnim nazivom “De ste pi*ke” je postigla zapažen uspeh. Zvrka trenutno priprema novi video za pesmu "Halo".

Bend Stvor je nov sastav, ali ga čine već prekaljeni muzičari koji su se uželeli metal/crossover zvuka. Brutalne frekvencije koje proizvode tek počinju predstavljati publici, ali vredno rade na autorskim pesmama i pripremaju album. 

Ostavi
komentar

Povezano